dimecres, 15 de febrer del 2017

S E M I N A R I 5

Seminari 5

Avui hem fet un Drive, on cadascuna a creat una diapositiva en la qual es trobava una obra d'art plàstica juntament amb el seu nom, autor, petita descripció i finalment, la emoció que li transmitia a la persona aquesta obra. El resultat ha estat una presentació preciosa amb més d'un veintenar de diapositives on ens hem pogut amarar de l'art.
Aquesta ha estat la meva obra d'art, la qual m'ha transmès G O I G!


Josep Maria ens ha explicat com centrar una entrada, mitjançant la introducció al principi i al final del codifica, de les paraules <center> o </ center> en l'HTML. També com aumementar o reduïr la mida de la presentació jugant amb els píxels i percentatge. Els paràmetres dels píxels són els números que determinen la mida d'una imatge i hem estat modificant aquests paràmetres, a través de l'alçada: height i l'amplada: widh, per crear presentacions de diverses mides.



Hem fet un augment dels píxels del 20% i despres jugant amb percentatges y l'amplada de forma manual hem fet un augment del 100% i també una reducció del 75%.
Podeu observar el resultat en l'entrada de sota!


Per acabar la classe, hem fet un petit joc a través d'una plataforma que es diu Kahoot. Cadascuna de nosaltres ha entrat a través del seu mòbil i un d'un codi QR a la pàgina web de Kahoot on hem hagut de posar un pin de joc.



És una plataforma on tots els que tinguin aquest pin puguin jugar de forma sincrònica. Així que hem anat contestant preguntes i relacionant fotos sobre pedagogs famosos. La pregunta principal juntament amb les quatre respostes sortien al projector de classe, i mitjançant els nostres dispositius mòbils posàvem la resposta. Al final de cada pregunta anaven recordant les noies que tenien més puntuació.

Finalment Josep Maria ens ha mostrat la forma de crear-nos un compte de forma gratuïta en aquesta plataforma.
Donar d'alta nostre compte portarà molts beneficis ja que ens donarà la possibilitat de crear nous qüestionaris dels temes que més ens interessen, crear un espai de conversa o joc.
Kahoot és una excel·lent eina per avaluar!





Fins la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada