dimecres, 8 de febrer del 2017

S E M I N A R I 3

Seminari 3

Avui hem començat fent una activitat per parelles, un enfront d'una altra fent amb la seva cara l'emoció que li ha causat estar dues setmanes de pràctiques amb els nens. Dibuixàvem la cara i escrivíem la emoció que expressava. Hem dibuixat emocions com alegria, il·lusió, esgotament, satisfacció, amor, emoció ...



Després, al blog de TIC, cada persona ha fet un collage amb el seu dibuix i una foto de la seva cara amb l'emoció que ha experimentat.


Cadascuna de nosaltres ho ha penjat en un mural que hi havia al bloc el qual estava fet amb una aplicació que es diu Padlet.



Ens hem registrat en aquesta aplicació i cadascuna ha tingut l'oportunitat de crear el seu propi mural en el qual s'inclogui un vídeo, una imatge, un text i un àudio. Si baixeu una mica al meu bloc, podreu veure com ha quedat en meu. A què està xulo?

Jo he decidit fer-ho amb informació sobre les pràctiques ja que tenia tot el material necessari.

Per acabar la classe, ens han ensenyat alguna cosa nova: Dicanote,  un recurs que serveix per gravar la teva veu i que el que dictes vagi escrivint-se en forma de text sense faltes d'ortografia i apte per a utilitzar.




Us ha agradat la meva entrada d'avui?
Ens veiem la setmana que ve!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada