dimecres, 8 de març del 2017

S E M I N A R I 7

Seminari 7

Després d'uns dies sense informació, m'alegra molt tornar a poder compartir-ho fet en la sessió de TIC d'avui.
Avui ha estat una classe diferent a les altres i això a estat a causa d'una visita a la aula técnida on hem pogut gravar el nostre programa de ràdio.

El primer que hem fet ha estat escoltar l'explicació del nostre professor, Josep Maria. Ens ha compartit els usos dels dispositius que anàvem a utilitzar. Principalment ens ha mostrat la taula de mescles o maleta d'àudio a través d'una càmera que es connectava amb la pantalla. Aquí podeu veure aquesta maleta on es troba tot el material necessari per realitzar un programa d'àudio:


Hem muntat els tres micròfons de mà, el micròfon de solapa i finalment el micròfon de mà i els hem estat provant:

                                       

Una altra cosa que ens van explicar va ser la utilitat del jack, el minijack i el microjack i informació sobre el programa que utilitzarem per editiar l'àudio del nostre programa de ràdio: Audiciti que és gratuït i fàcil d'utilitzar.
                                  

Les comandes que més utilitzarem seran l'eina de selecció, per seleccionar i retallar, fate in i fate out (entrada i sortida suau).


Al final, el professor ens ha dit que el pròxim dia ens ensenyarà com pujar-la al bloc com potcast.

A l'altre període de la classe hem estat gravant grup per grup, els programes de la ràdio que hem realitzat juntament amb el guió.


     

Na Maria, na Raquel i jo grabant el nostre programa: M I S I Ó N : M O Z A M B I Q UE   


  



Fins al proper dia de clase!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada