dimecres, 15 de març del 2017

S E M I N A R I 8

Seminari 8

Bona tarda!
Avui al principi de la classe, ens han deixat uns pocs minuts per pujar al blog el nostre vídeo de les pràctiques que hem fet amb el telèfon mòbil. A l'entrada de sota podeu veure el meu. A què ha quedat xulo?
Seguidament ens han ensenyat a com poder penjar el programa de ràdio que vam fer la setmana passada.
Ens hem creat un compte a SoundCloud, que és una plataforma per compartir àudios de forma gratuïta.



Hem tingut l'oportunitat de pujar un àudio i poder-lo compartir al blog a través de clicar compartir i després 'embed' per copiar l'HTML. En aquest moment pots decidir quina posició vols que tingui el teu àudio: horitzontal o en forma de quadrat. A més també pots decidir el color.


Aquest ha estat el resultat Us agrada?



La segona activitat ha estat centrada en una plataforma que es diu Voki. Es tracta d'un pàgina web on pots crear avatars que deixen missatges que tu mateixa formules a través d'un micròfon o escrivint-lo. L'avatar pots editar-hi al teu gust com podeu veure en aquestes fotografies:

Ens hem creat un compte, hem fet un avatar i hem deixat un missatge. Aquest ha estat el meu resultat, si cliques veuràs el meu treball:


També hem après sobre els codis QR. Els codis QR es van inventar l'any 1994. Són codis de resposta ràpida, que es llegeixen amb càmeres de fins i tot 2 mpx. Trobem diferents codis QR.

L'avantatge és que dona igual quina posició estigui el codi, ja que la càmera simplement s'encarrega de buscar els tres ulls principals, la mateixa càmera ho posiciona i el sincronitza. Sense connexió a internet es poden fer textos, targetes de visites, notes de calendari ... Amb connexions a internet es poden posar correus electrònics, URL (àudios, vídeos, imatges, pàgina web) ...

Hem generat un codi QR del nostre blog a partir de la plataforma anomenada Unitag. Solament tens que introduir la seva URL i pots elegir, el color, l'estil, la forma... del teu codi QR.


A la dreta del meu blog podeu veure el meu resultat ja que l'he afegit com un gadget.


Després hem inserit una entrada en la qual apareix un QR que ens trasllada a youtube on trobarem una de les meves cançons favorites. Podeu veure-ho a l'entrada de dalt.


També hem après que es poden fer altres tipus de codis QR com els següents:
Nosaltres hem fet un codi QR d'una red WI-FI i aquest ha estat el resultat


                 

També hem fet una tarjeta de visita on podreu trobar tota la meva informació clicant l'opció de realitzar tarjeta de visita:

Y mireu aquesta realitat augmentada a través de l'aplicació ARlearning on a partir de la càmara web de l'ordinador i del full que ens ha ofert Josep Maria, poden apareixer tots aquests òrgans:

                          



Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada